ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΔΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ι.Ε.Π.Υ.Α.                           Αριθ.Αδειας:3015/39/60/1959-ΣΤ' 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

      Ένας συναγερμός αποτελείται κατά κύριο λόγο από διάφορες συσκευές που μπορούν και εντοπίζουν την ανθρώπινη κίνηση και στη συνέχεια ενημερώνουν τις αρμόδιες αρχές κι ενεργοποιούν τη σειρήνα. Όσο πρακτικό όμως κι αν ακούγεται ως λύση, δεν αρκεί ο συναγερμός από μόνος του αυτό για την προστασία ενός χώρου. Η σωστή και μελετημένη εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού σε μια κατοικία είναι αυτή που καθορίζει το μέγεθος και την ποιότητα της ασφάλειάς της και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως δεν είναι απλή υπόθεση. Ένας συναγερμός σπιτιού απαιτεί πριν από την εγκατάστασή του μια εμπεριστατωμένη μελέτη και ανάλυση του χώρου, που θα προβλέψει όσο το δυνατόν καλύτερα όλους τους πιθανούς τρόπους πρόσβασης ή εξουδετέρωσης του συστήματος. Αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο από αδειούχους επαγγελματίες που διαθέτουν πολύχρονη πείρα.

Για να θεωρείται αξιόπιστος ένας συναγερμός σπιτιού θα πρέπει τουλάχιστον να αποτέλειται από:

  1. Εσωτερικούς ανιχνευτές κίνησης
  2. Μαγνιτηκές επαφές σε όλα τα ανοίγματα
  3. Δυο σείρηνες (εσωτερική-εξωτερική)
  4. Σύστημα επικοινωνίας
  5. Πληκτρολόγιο
  6. Κεντρική μονάδα συστήματος (η καρδιά του συναγερμού) 

 

 

 

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

        Ένα σύστημα πυρανίχνευσης αποτελείται κυρίως από μία κεντρική μονάδα, (απλή ή διευθετούμενη) ,ανιχνευτές καπνού, μπουτόν, φαροσειρήνες, καθώς επίσης και άλλων ειδών ανιχνευτών. 

 

 

ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ (CCTV)

   Εγκαταστήστε ένα σύστημα παρακολούθησης στο χώρο σας και δείτε τον από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη μας με το κινητό ή τον υπολογιστή σας, με μόνη προϋπόθεση τη σύνδεση σας στο διαδίκτυο.

    Τοποθετήστε κάμερα στην αυλή ή την είσοδο του σπιτιού σας και δείτε την ζωντάνα σε όλες τις τηλεοράσεις του χώρου σας.